«Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής» διαθέσιμα online

Sharing is caring!

ΣΗΜΕΡΑ 16:06

Στο “Golden Dawn Girls” ο Νορβηγός σκηνοθέτης Håvard Bustnes εστιάζει στις γυναίκες που βρίσκονται πίσω από τους «ισχυρούς» της Χρυσής Αυγής, έχοντας εισχωρήσει σε πρωτοφανές επίπεδο στις ιδιωτικές ζωές τους. Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

Στο ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls”, ο Νορβηγός σκηνοθέτης Håvard Bustnes εστιάζει στις γυναίκες που βρίσκονται πίσω από τους «ισχυρούς» της Χρυσής Αυγής και, έχοντας εισχωρήσει σε πρωτοφανές επίπεδο μέσα στις ιδιωτικές ζωές τους, αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω από την προσεκτικά στημένη δημόσια εικόνα.

Ο Bustnes μπόρεσε να διεισδύσει στον κλειστό πυρήνα της οργάνωσης και να κινηματογραφήσει την κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, την σύζυγο του Γιώργου Γερμενή και την μητέρα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, ενώ και οι τρεις βρίσκονταν προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού και οι γυναίκες αυτές ανέλαβαν κεντρικό ρόλο ενόψει των εκλογών του 2015.

Την ίδια περίοδο ο ιδρυτής και αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει ήδη αναλάβει με δημόσια δήλωσή του την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin