Τι έκρυβε στην τσάντα της η Φαίη Σκορδά και την σταμάτησαν στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟ)

Sharing is caring!

Ένα ιδιαίτερο Πάσχα μακριά από την αγαπημένη της οικογένεια και τα παιδιά της, πέρασε η Φαίη Σκορδά που διασκέδασε στην Μπολόνια της Ιταλίας, όπου είχε σπουδάσει.

Η Φαίη Σκορδά, άφησε τα δύο της παιδιά με τον πατέρα τους Γιώργο Λιάγκα να κάνουν διακοπές στην Τήνο και η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με δύο φίλες της πήγε στην Μπολόνια της Ιταλίας.

Το Μεγάλο Σάββατο, η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως βρίσκεται στην ιταλική πόλη, αναρτώντας μια φωτογραφία που την δείχνει χαμογελαστή και ευδιάθετη και γράφοντας στην λεζάντα: «Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και αγάπη! 16 χρόνια μετά επέστρεψα στην πόλη που σπούδασα… την αγαπημένη μου Bologna… Στον αγαπημένο μου δρόμο… Via Zamboni 38… Università di Lettere e Filosofia…».

Και χθες, ανέβασε άλλη μία φωτογραφία που την δείχνει με δύο φίλες της στο κέντρο της Μπολόνια, να γελάνε με την καρδιά τους και την λεζάντα «Δυνατές φιλίες είναι αυτές που περνούν τα χρόνια (16) κ είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα…».

Να σημειωθεί πως η Φαίη Σκορδά είχε σπουδάσει Κριτικός Τέχνης και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στα ΜΜΕ.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, η Φαίη Σκορδά πήρε το αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, έχοντας δώρα για τους γιους της Δημήτρη και Γιάννη. Οπως ενημέρωσε μέσω InstaStory, την σταμάτησαν για έλεγχο, καθώς ένα παιχνίδι φαινόταν… ύποπτο.

Ενα παιχνίδι, χέρι

Το… ύποπτο παιχνίδι!!

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin