“Το παιδί μου που νόμιζα ότι ήταν αγόρι, είναι… κορίτσι”

Sharing is caring!

To  μεγαλύτερο παιδί της, o επτάχρονος Τζάκσον, ο οποίος υιοθετήθηκε από τη Σαρλίζ Θερόν από τη Νότια Αφρική το 2012, όταν ήταν μωρό παρουσιάστηκε από την ίδια ως ο γιος της. Ο Τζάκσον είναι ο πρωταγωνιστής δεκάδων σχολίων.  Όλοι μιλούσαν και μιλούν για τη Σαρλίζ που ανέτρεφε τον Τζάκσον ως κορίτσι! Παπαράτσι φωτογραφίες του παιδιού που φοράει φούστες και φορέματα και με μακριές πλεξούδες στα μαλλιά, έκαναν τα κουτσομπολιά του Χόλιγουντ να γιγαντώνονται .

Η συνέντευξη που παραχώρησε η Σαρλίζ Θερόν στη «Daily Mail» εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ντύνει τον υιοθετημένο της γιο με γυναικεία ρούχα και έχει δημιουργεί τεράστιο θόρυβο. 

«Ναι, και εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: “Δεν είμαι αγόρι”. Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, όπως κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να προχωράνε στη ζωή. Γεννήθηκαν έτσι και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς θα εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», απάντησε στην ερώτηση που της έγινε, προσθέτοντας την οριστκή της απόφαση να μην συμβιβαστεί ,με όποιο θέμα αφορά στην ευτυχία των παιδιών της. Όπως τόνισε, είναι αποφασισμένη να λέει την αλήθεια στα παιδιά της και για τα παιδιά της.

“Μπορείτε να κατηγορήσετε τη μαμά μου για το γεγονός ότι δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο. Μεγάλωσα σε μία χώρα που οι άνθρωποι ζούσαν με τη μισή αλήθεια, με ψέματα, ψίθυρους και κουτσομπολιά και κανένας δεν έλεγε με ειλικρίνεια κάτι δημόσια. Μεγάλωσα ακριβώς με τον τρόπο που χρειάζεται γαι να μην κάνω το ίδιο. Διδάχθηκα από τη μητέρα μου ότι πρέπει να μιλάω. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως όταν τελειώσει η ζωή μας να έχουμε ζήσει με αλήθεια και να νιώθουμε άνετα με όποια αλήθεια. Τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να σκιάσει αυτό που κάνω”.

thetoc

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin