Το πρωί αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν και το βράδυ ομολογούσε ότι ήταν ο θύτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sharing is caring!

Τελευταία ανανέωση 23:18 | 17 Ιουν. 2021

Λίγες μόνο ώρες διαφορά έχουν η σκηνή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αγκαλιάζει συντετριμμένος την μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν στο μνημόσυνο στην Αλόννησο και η ομολογία του ίδιου στην ΕΛ.ΑΣ ότι τελικά αυτός ήταν ο δολοφόνος της κόρης της.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, όταν η μητέρα της Καρολάιν ρώτησε τον 32χρονο πιλότο στο μνημόσυνο γιατί τον παίρνουν οι αστυνομικοί, εκείνος φέρεται να της είπε πως πάει στην Αθήνα για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο που συνέλαβαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε επίσημα λίγο αργότερα, ο 32χρονος είχε κληθεί για κατάθεση, λόγω των στοιχείων που τον «προδιδαν», και όχι για αναγνώριση και μάλιστα είχε ενημερωθεί από την προηγούμενη ημέρα για αυτήν την εξέλιξη.

«Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας και μερικές ώρες αργότερα, ο Μπάμπης Αναγωστόπουλος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin