Το Honor Gaming+ επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα στο Mobile Gaming

Sharing is caring!

Η Honor αποκάλυψε το Honor Gaming+ στο MWC 2019 το οποίο αποτελείται από μία σειρά από ενημερώσεις που αυξάνουν σημαντικά τις επιδόσεις, την ποιότητα των γραφικών και την ανάλυση εικόνας στα mobile games στο Honor View20.

Η Honor έχει επίσης ανακοινώσει ένα οικοσύστημα εφαρμογών που αξιοποιούν την 3D TOF camera που θέτει τις βάσεις για μια νέα εποχή AR ζωής καθώς και την διάθεση του Honor Guard Fortnite skin για χρήστες Honor View20.

Ο κ. George Zhao, πρόεδρος της HONOR, αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το HONOR View20 έχει ήδη φτάσει τις 1,5 εκατομμύρια πωλήσεις. Επίσης, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας να γίνουμε ένα από τα top 5 smartphone brands σε τρία χρόνια. Με την επαναστατική τεχνολογία HONOR Gaming+, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του smartphone, ικανοποιώντας την αυξανόμενη ανάγκη των νέων καταναλωτών για καλύτερη εμπειρία mobile gaming. Μαζί με τις φουτουριστικές εφαρμογές της TOF 3D camera και το νέο Fortnite skin, η HONOR φέρνει στους καταναλωτές τις πιο μοναδικές εμπειρίες».

Το Honor View20 αποκαλύφθηκε στο Παρίσι τον προηγούμενο μήνα διαθέτοντας 5 πρωτοποριακές τεχνολογίες συμπεριλαμβανομένων των: 48 Megapixel camera, 25 Megapixel in-screen front camera, επεξεργαστή 7nm Kirin 980 AI, AI Triple-Antenna τεχνολογία Wi-Fi και aurora nanotexture design. Η λειτουργία του Honor Gaming+ βελτιώνει την εμπειρία gaming αναβαθμίζοντας το γενικό σύστημα με ενημέρωση αποτελεσματικότητας GPU, GPU load optimization, υψηλή ανάλυση και τεχνολογία AI loading perdition. Με αυτές τις τεχνολογίες το Honor View20 φτάνει στο υψηλότερο επίπεδο επιδόσεων στο mobile gaming.

Παίζοντας Fortnite, καθώς και υπόλοιπα παιχνίδια, στα 60fps με το HONOR View 20, το Honor Gaming+ βελτιώνει το SOC energy efficiency κατά 20,34%. Ως αποτέλεσμα, το Fortnite Vulkan υποστηρίζεται στο Honor View20 δίνοντας στους gamers την ευκαιρία για μια ταχύτερη και πιο smooth εμπειρία.

Και επειδή η HONOR θέτει σε πρώτο ρόλο τη δημιουργία ισχυρών δεσμών με τους fan της, συνεργάζεται με την Epic Games για να οδηγήσουν την mobile gaming εμπειρία του Fortnite σε άλλο επίπεδο. Οι χρήστες Honor View20 έχουν πλέον αποκλειστική πρόσβαση στο HONOR Guard outfit στο Fortnite.

Επιπλέον, η TOF 3D camera του Honor View20 δημιουργεί μια νέα διάσταση interactive gaming και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για την επόμενη γενιά AR ζωής. Η camera διαθέτει αισθητήρα βάθους, αναγνώριση μορφής και ανιχνευτή κίνησης σε πραγματικό βάθος επιτρέποντας στους καταναλωτές να απολαύσουν διάφορες interactive εφαρμογές όπως 3D shaping, AI calorie counting, Magic AR και 3D motion-controlled gaming.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin