Το Workplace by Facebook έφτασε τους 2 εκατ. χρήστες που πληρώνουν συνδρομή

Sharing is caring!

Το Workplace by Facebook έφτασε τους 2 εκατ. χρήστες που πληρώνουν συνδρομή

Η πλατφόρμα Workplace by Facebook που προσφέρει στις επιχειρήσεις και τις εταιρείες ένα μέρος για να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους στο χώρο εργασίας έχει πλέον πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες που πληρώνουν κάποια συνδρομή, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, όπου ανακοίνωσε το γεγονός μέσω μιας ανάρτησης στο επίσημο ιστολόγιο της.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Facebook έχει δημοσιεύσει τον αριθμό των πληρωμένων χρηστών για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα που ουσιαστικά είναι αντίπαλος του Slack και του Microsoft Team, δύο άλλες πολύ δυνατές πλατφόρμες που αναμφισβήτητα έχουν μεγαλύτερη πελατειακή βάση από το Workplace by Facebook.

Ωστόσο μέχρι τώρα, το Facebook έχει μοιραστεί δημοσίως μόνο ό,τι το Workplace by Facebook χρησιμοποιείται από 30.000 οργανισμούς, επιχειρήσεις και εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Αυτή την δήλωση την είχε κάνει για πρώτη φορά το 2017, όπου φυσικά μεσολάβησαν σχεδόν δύο χρόνια από τότε, και σίγουρα αυτό το νούμερο αυξήθηκε, δίχως όμως να έχει δώσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Συγκριτικά, το Slack έχει καθημερινά 10 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και 3 εκατομμύρια άτομα που πληρώνουν κάποια συνδρομή, ενώ το Microsoft Teams δήλωσε πριν λίγο καιρό ό,τι η πλατφόρμα χρησιμοποιείται από 329.000 οργανισμούς, ένα πραγματικά δυσθεώρητο νούμερο για τα δεδομένα της αγοράς, και ουσιαστικά έχει συντρίψει ολοσχερώς τον ανταγωνισμό.

Το Workplace by Facebook ενσωματώνει επιλεγμένα δυναμικά χαρακτηριστικά από το Facebook – όπως ζωντανό βίντεο, likes και News Feed – στις προσφορές και τις υπηρεσίες του. Ο εικονικός χώρος εργασίας συνδέεται επίσης με δημοφιλή δημόσια cloud storage και προσφορές SaaS, όπως το Box, το Google Cloud, το Salesforce και το HubSpot.

Να επισημάνουμε δε, πως τα 2 εκατομμύρια χρήστες που πληρώνουν κάποια συνδρομή δεν περιλαμβάνουν τους υπαλλήλους από μη κερδοσκοπικούς ή τους χρήστες πού προέρχονται από δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα, οι οποίοι έχουν το προνόμιο να χρησιμοποιούν δωρεάν το εικονικό εργασιακό περιβάλλον από την περσινή χρονιά και μετέπειτα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin