Τρία κορυφαία Huawei smartphones με δώρο τον ΦΠΑ

Sharing is caring!

Για όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας, και για όλους όσους επιθυμείτε ένα κορυφαίο smartphone, τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε κάποιες από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς σε ιδιαίτερα ευνοϊκή τιμή.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Huawei τα P20, P20 Pro και Mate 20 Pro προσφέρονται σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα με δώρο τον ΦΠΑ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μοντέλο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τα Huawei P20, P20 Pro και Mate 20 Pro βρίσκονται κοντά μας αρκετό διάστημα αλλά συνεχίζουν να παραμένουν στην κορυφή με επιδόσεις αιχμής. Ακολουθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής:

Huawei Mate 20 Pro

Οκτώ πυρήνες, επεξεργαστής Kirin 980 με διπλή μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας NPU (AI), μνήμη RAM 6GB με OLED οθόνη 2K+ 6,39 ιντσών, τριπλό σύστημα κάμερας AI με φακούς Leica, μπαταρία 4.200mAh, αντοχή σε νερό και σκόνη. Ακούστε το ένστικτό σας και αγγίξτε την κορυφή με το βραβευμένο ως Best Smartphone – Judges’ Choice της MWC 2019.

Huawei P20 Pro

Αν το στυλ είναι κάτι παραπάνω από 4 γράμματα για εσάς, τότε το Huawei P20 Pro είναι η συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από το χέρι σας. Με τον ΦΠΑ να αποτελεί κάτι που δε σας αφορά, η εντυπωσιακή FullView FHD+ OLED οθόνη 6,1 ιντσών, τα 6GB μνήμης RAM, ο 8πυρηνος Kirin 970 με την μονάδα NPU και το τριπλό σύστημα κάμερας με οπτικά Leica, μπορούν τώρα να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας.

Huawei P20 (64GB)

Το Huawei P20 έρχεται να σας εκτοξεύσει στον πλανήτη της υψηλής τεχνολογίας. Η εντυπωσιακή FullView οθόνη των 5,8 ιντσών με την υψηλή ανάλυση και το LCD IPS πάνελ με τα 4GB RAM, ο 8πυρηνος Kirin 970 με τη μονάδα NPU, η μπαταρία των 3400mAh και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου, είναι χαρακτηριστικά που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Το AI σύστημα διπλής κάμερας της Leica των 20 + 12 Megapixel πίσω και τα 24 Megapixel μπροστά μπορούν να σας εγγυηθούν ότι είτε στο Facebook, είτε στο Instagram οι φωτογραφίες σας θα είναι οι καλύτερες.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin