Τροχαίο στη Βουλή: Εντοπίστηκε ο μάρτυρας οδηγός ταξί που έψαχνε η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα

Sharing is caring!

Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή, στο οποίο εμπλέκεται το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντ. Μπακογιάννη, και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 23χρονου οδηγού μηχανής.

Ο εν λόγω οδηγός ταξί φέρεται να κινείτο με το όχημά του ακριβώς δίπλα στον άτυχο νεαρό επί της Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση από το ξενοδοχείο «Μ. Βρετανία» προς το «Χίλτον», τη στιγμή που το όχημα της συνοδείας της κ. Μπακογιάννη χτύπησε τη μοτοσικλέτα του άτυχου Ιάσονα. Μάλιστα, αναμένεται να δώσει κατάθεση την Τρίτη.

Διαβάστε επίσης: 

Οι αρχές εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, κατάθεσε και ο διανομέας που ήταν μάρτυρας στο τροχαίο. Μιλώντας στον «Θέμα FM», καταδίκασε τη στάση του τροχονόμου απέναντι στον διανομέα, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις: «Έχει ληφθεί κατάθεση από τον διανομέα που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στη Βουλή».

«Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου. Όμως υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην αστυνομία και είναι αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες», είπε και συνέχισε: «Σίγουρα θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και για αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin