Υπογράφηκε το μνημόνιο για το ποδόσφαιρο μεταξύ κυβέρνησης, UEFA και FIFA

Sharing is caring!

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (25/02) στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, και τον αντιπρόεδρο της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ, με θέμα συζήτησης το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συνάντηση – «αστραπή» των τριών πλευρών είχε διάρκεια μόλις 35 λεπτών, ενώ υπογράφηκε το μνημόνιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr, βασικός άξονας συζήτησης βασίστηκε στη διαφθορά, στη διαιτησία και στη βία. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτά τα θέματα που συζητήθηκαν για την επανεκκίνηση του αθλήματος στη χώρα. Οι τρεις πλευρές μίλησαν για το VAR (στο οποίο πρέπει να υπάρξουν βελτιώσεις), την εκλογή νέου προέδρου στην ΕΠΟ, αλλά και για την επαγγελματική διαιτησία.

Στόχος είναι να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και να μπουν οι βάσεις για ένα πολύ καλύτερο επόμενο πρωτάθλημα.

«Χαίρομαι που ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο λύνει από μόνο του τα προβλήματα», είπε στον κ. Μητσοτάκη ο κ. Τσέφεριν, τονίζοντας το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ.

Ο πρωθυπουργός απάντησε από την πλευρά του: «Το ποδόσφαιρο λύνει μόνο του τα προβλήματα του αλλά είμαστε κι εμείς εδώ να βοηθήσουμε με τη δική σας συνεισφορά».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin