Υπόνοιες Τζανακόπουλου για οργανωμένο σχέδιο πίσω από τα επεισόδια με χούλιγκαν

Sharing is caring!


Για το περιστατικό με τους χούλιγκαν που επιτέθηκαν σε νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και τόνισε πως υπάρχει ένα ευρύτερο φαινόμενο αθλητικής βίας που μαστίζει την Ελλάδα και πολλές άλλες ανεπτυγμένες χώρες.

«Δική μας βούληση είναι να μην αφήσουμε κανένα ερωτηματικό σε σχέση με τις ευθύνες, σε σχέση με τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών. Η αστυνομία είναι ήδη κινητοποιημένη, κάνει αυτό το οποίο οφείλει σε συνεννόηση με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον υφυπουργό Αθλητισμού», δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουμε μια οργανωμένη προσπάθεια πρόκλησης καταστάσεων χαοτικών από οργανωμένα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τον χώρο των οργανωμένων οπαδών» και πρόσθεσε πως αν και δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, ωστόσο «υπάρχει αυτή η υπόνοια γιατί αυτές οι ομάδες (των οργανωμένων οπαδών) σπανίως λειτουργούν χωρίς την κάλυψη και την προστασία που τους παρέχουν οργανωμένα επιχειρηματικά συμφέροντα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin