Χανιά: Απολογείται ο 34χρονος για τον βιασμό ανήλικης και το πορνογραφικό υλικό

Sharing is caring!

Ο 34χρονος κτηνοτρόφος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων την περασμένη Πέμπτη με τις κατηγορίες να περιλαμβάνουν τον βιασμό κατ΄εξακολούθηση, την παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, την προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή, την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Επίσης, αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 34χρονος είχε γνωρίσει μια 16χρονη (τη χρονική στιγμή εκείνη) κοπέλα και άρχισε να επικοινωνεί μαζί της, αρχικά με μηνύματα. Τελικά, κατάφερε να την αποπλανήσει και κάποιο βράδυ κατέληξαν στο σπίτι του. Όταν όμως εκείνη θέλησε να σταματήσει να τον βλέπει, φέρεται να την απείλησε ότι είχε καταγεγραμμένες τις περιπτύξεις τους σε βίντεο και πως, αν ήθελε αυτό να μείνει κρυφό, θα έπρεπε να ξαναέρθει να τον δει.

Αυτό γινόταν για ένα διάστημα όπου η ανήλικη υποχρεούνταν σε σεξουαλικές πράξεις μέχρι που η 16χρονη αποκάλυψε στους γονείς της τι γινόταν και στη συνέχεια προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία.

Ο 34χρονος φέρεται να έχει προσπαθήσει να αποπλανήσει κι άλλες ανήλικες με τον ίδιο τρόπο σε όλη την Κρήτη (φαίνεται ότι υπάρχουν σχετικές καταθέσεις) ενώ μετά από έλεγχο της αστυνομίας, αποκαλύφθηκε ότι το κινητό του ήταν γεμάτο με άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin